Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obrazek jako odsyłacz?
#1
Witam czy da sie zrobic odslylacz obrazkowy jak tak to prosze mi powiedziec jak :>.



PIS!!!!
Odpowiedz
#2
No pewnie że się da Big Grin wygląda to mniej więcej tak:

Kod:
<a href="adres_do_ktorego_ma_prowadzic_odnosnik"><img src="sciezka_do_obrazka" /></a>

Ot i cała filozofia Tongue
Odpowiedz
#3
W miejscu, w którym znajduje się nazwa odsyłacza (jego treść) wystarczy wstawić obrazek. Tak jak podał to wyżej użytkownik: koorde Smile
Najlepsze radia internetowe. Informacje o stacjach radiowych.
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zdjęcie jako tło strony Kajtimus 5 2,433 17-05-2017, 01:19
Ostatni post: webpiksel
Exclamation Rollover - obrazkowe menu jako lista - Problem ripi 3 2,306 28-11-2012, 16:22
Ostatni post: Kartofelek
  obrazek pod obrazkiem i opływanie tekstu O2H 11 3,872 20-10-2012, 04:29
Ostatni post: Pluto
  slide obrazek pod przyciskiem lateraluspl 6 1,928 18-03-2012, 14:15
Ostatni post: Kartofelek
  [php] zapisywanie liczby głosowań do pliku .txt, jako jedna cyfra, z każdym wejściem eremen 3 1,711 19-02-2012, 23:23
Ostatni post: Pedro84

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsorzy i przyjaciele