Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odtwarzacz MP3 na stronie
#1
siemka! robię stronke dla DJ i chciałbym zrobić tam odwarzacz plików MP3 a nie mam o tym pojęcia proszę o pomoc
Jeśli jakoś pomogłem to wiesz o co chodzi Tongue

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...
Odpowiedz
#2
Mam taki kod ale działa tylko na IE:
Kod:
<object id="MediaPlayer1" width=380 height=380 classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" type="application/x-oleobject"><param name="URL" value="PLIK"></object>
W miejsce plik wpisz nazwę pliku który chcesz odtwarzac Smile
[Obrazek: 2guxq1i.gif]
Odpowiedz
#3
a to ja potrzenuje zeby chodziło także na mozili coś podobnego jak na wrzucie
Jeśli jakoś pomogłem to wiesz o co chodzi Tongue

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...
Odpowiedz
#4
Yyy... A wpisz w google: player we Flashu :]

1. http://www.idg.pl/artykuly/49988/MP3.Pla....2004.html
2. http://www.webtips.pl/post5635.html

To jak zrobić, a to już gotowe, które możesz użyć.
1. http://www.premiumbeat.com/flash_resourc...ic_player/
2. http://www.e-phonic.com/mp3player/
Odpowiedz
#5
dzięki rodi
Jeśli jakoś pomogłem to wiesz o co chodzi Tongue

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...
Odpowiedz
#6
a jeśli chce wstawić link mp3 do tego odtwarzacza pod tym adresem:
http://www.mixpod.com/makemp3.php?id=5
to jak powinien wyglądać ten link bo np: ten link nie działa:
http://dj-dudo.wrzuta.pl/audio/0XtCuneJa...eet_dreams
prosze o przykład takiego linku
Odpowiedz
#7
Mam prosbe. Poda mi ktos caly prawidlowy kod html odtwarzacza muzycznego "Alien Green" na mozilla firefox'a ??
Odpowiedz
#8
(12-07-2009, 22:15)KowR napisał(a): Yyy... A wpisz w google: player we Flashu :]

1. http://www.idg.pl/artykuly/49988/MP3.Pla....2004.html
2. http://www.webtips.pl/post5635.html

To jak zrobić, a to już gotowe, które możesz użyć.
1. http://www.premiumbeat.com/flash_resourc...ic_player/
2. http://www.e-phonic.com/mp3player/

Witam. Ja rowniez robie strone dla dj'a Smile i chcialbym skorzystac z gotowego odtwarzacza premiumbeat.com jest to element flash. jak moge wklepac go na strone oparta na css?
Odpowiedz
#9
(04-09-2010, 20:07)slepa5s napisał(a): Witam. Ja rowniez robie strone dla dj'a Smile i chcialbym skorzystac z gotowego odtwarzacza premiumbeat.com jest to element flash. jak moge wklepac go na strone oparta na css?

Co do CSS to raczej się nim formatuje stronę niż strona jest o niego oparta.

A co do odtwarzacza instrukcja jest na stronie producenta, wystarczy poczytać.
PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty Wydanie 4
- sprzedam po rozsądnej cenie, stan jak nowa.

Carpe Di Em
Odpowiedz
#10
Apropos, ten gotowy player juz dziala na stronie, ale chcialem skorzystac wczesniej z QuickTime odtwarzacza do ktorego skrypcik znalazlem na forum

Cytat:<object classid="clsid:02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B" codebase="http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab" width="300" height="200"><br />
<param name="SRC" value="http://adres-strony.pl/mp3/piosneczka.mp3"><br />
<param name="CONTROLLER" value="true"><br />
<param name="CORRECTION" value="full"><br />
<param name="AUTOPLAY" value="false"><br />
<embed src="http://adres-strony.pl/mp3/piosneczka.mp3" pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/download/" controller="true" correction="full" width="300" height="200" autoplay="false"><br />
</embed><br />
</object>

Wsadzilem go obok tamtego gotowego i wyswietla sie lecz kaze pobrac wtyczke ktora juz pobralem. tak sie dzieje gdy wchodze na strone na ktorej jest odtwarzaczLink do strony

Za to gdy odnosze sie w adresie do samego pliku Link do pliku wyskakuje mi ladny QuickTime player, i wolalbym tego, tyle ze nie mam pojecia jak uruchomic go na stronie. bo ten skrypt z forum cos nie dziala.
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  video na stronie id1945 12 6,014 23-11-2017, 18:38
Ostatni post: petertox
  Grafika 3D na stronie Saalar 11 15,988 15-11-2017, 20:46
Ostatni post: mikesotter
  Podstrona "Oferta" na stronie flash lestzx 3 11,144 06-03-2016, 21:41
Ostatni post: aghorn
  Co zmienić pod względem grafiki na tej stronie? the_bill 3 3,529 04-03-2015, 20:51
Ostatni post: wacia
  Kamera na stronie www. darnok662 1 1,643 17-05-2012, 19:22
Ostatni post: nst

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsorzy i przyjaciele