10-03-2011, 02:28
Cytat:Nie posiadasz serwerów, posiadasz konto reseller. To są dwie RÓŻNE rzeczy. Serwer to fizyczna maszyna, a ty masz konto wirtualne.
W celu sprawdzenia FIzycznych jak i Wirtualnych maszyn w firmach które wynajmuje zapraszam na adres siedziby firmy podanej na stronie www.
Cytat:I przestań kłamać, masz serwer wirtualny tylko w hekko, a inne to pewnie po nazwie sobie dopisałeś, bo tylko takie widziałeś. Proponuję poduczenie się w tym temacie i zaprzestania kłamliwego spamu.
Drogi Panie na "Ty" to my nie jesteśmy

Cytat: Jakich możesz mieć klientów jak działalność zacząłeś pare miesięcy temu? Ten typ biznesu rozkręca się latami, a nie miesiącami.
Czy ja rozmawiam z dzieckiem ? czy osobą dorosłą i odpowiedzialną?
Firma istnieje od 22 lutego 2010 roku... łatwo można sprawdzić, klienci w większości są z miasta (tzw. stacjonarni). Latami rozkręca się jak ktoś jest niepełnosprawny albo ograniczony umysłowo, komuś komu zależy uderzy tam gdzie wezmą jego usługi za duże pieniądze, Reklama na forum to nie marketing ani droga do sukcesu.
Cytat:Przestań wciskać kit i najlepiej z niknij. A o przebojach guteczka więcej tu
Kit kiedyś wciskali w okna ale technologia pnie się do góry radze się podszkolić a nie atakować ponieważ my się nie znamy ... Bynajmniej ja Pana nie znam, troszeczkę kultury i nauka wstrzemięźliwości, Pan mi nie będzie mówić czy mam ZNIKAĆ czy NIE (Jest Pan zabawny)
Przebojach ? to właśnie takie dziecinne firmy jak Pan robią hałas mętlik...
Zamiast zająć się swoim biznesem swoimi sprawami wcinają się Państwo w cudzy...
A Pan teraz dał popis swoich wiadomości na forum

I treściami wypowiedzi !
Profesjonalne podejście do sprawy... moim zdaniem
Pan posiada

-GPS
-Rentgen
-Agentów
-Detektywów
-Szpiegów
i bóg wie co jeszcze skoro Pan wie lepiej ode mnie co ja mam czego nie mam i gdzie to mam

Powiem coś Panu... Nic Pan nie wie... przeczytał Pan sobie WHT poskładał historie... Łyknoł jak dziecko cykierka i chwali się jaką to ma Pan wiedze na temat mnie

Prosze się przeczytać bo skonczy Pan jak ja i to o Panu będą czytać... Zobaczcie wyczyny VMLINE