Wiecie z tymi językami nie musicie mi mówić ani nikomu innemu. Ja obecnie mam 19 lat a od około 15 roku życia ( nie licząc tylko tu stron www. Bo bardziej mnie cieszyły c++ i pascal ) siedzę w tym wszystkim tylko jakoś miałem pełne dupsko bo wiadomo w domu rodzinnym ale teraz się chce iść gdzieś dalej na swoje już nie długo i pasuję zacząć coś zarabiać 
Ps1. Tak trzeba mieć polecenia od ludzi którzy w tym siedzą. Obecnie mam autorski projekt który myślę ,że chociaż mi tej chwały na minusie nie przyniesie. Ale jak już będzie aplikacja webowa napisana to się pochwale i moi ulubieńcy będą się mogli po znęcać
Ps2. Kartofle są dobre do jedzenia więc się nie boję.
ps3. wystarczą wam same umiejętności developerskie czy macie talentu graficznego ? Ja to bym musiał chyba nająć takowego grafika

Ps1. Tak trzeba mieć polecenia od ludzi którzy w tym siedzą. Obecnie mam autorski projekt który myślę ,że chociaż mi tej chwały na minusie nie przyniesie. Ale jak już będzie aplikacja webowa napisana to się pochwale i moi ulubieńcy będą się mogli po znęcać

Ps2. Kartofle są dobre do jedzenia więc się nie boję.
ps3. wystarczą wam same umiejętności developerskie czy macie talentu graficznego ? Ja to bym musiał chyba nająć takowego grafika

Cytat:Wyrazić to co czuję , zabrakło by tyle słów....