14-02-2010, 02:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2010, 03:01 przez Labsta.com.)
Zacytuje Ci tekst z narzędzi webmastera:
Szczerze mówiąc mam te linki tylko na większych (min kilkadziesiąt podstron) serwisach. Są one podzielone na działy w stylu adres.pl/dzial/podstrona. Działy są również podlinkowane i tworzą dość sensowną strukturę. Nie obserwowałem tego wnikliwie, ale rzadko spotykam strony firmowe z linkami witryny.
EDIT:
Właśnie sprawdziłem i coś te linki nie odpowiadają wcale działom u mnie, ale to pewnie moja wina
. Widocznie mam inne priorytety niż Wuj G.
Cytat:Linki witryny to linki prowadzące do wewnętrznych stron witryny. Nie wszystkie witryny zawierają takie linki. Google generuje linki witryny automatycznie, ale można je usunąć, jeśli są niepożądane.
Nie wygenerowano linków witryn dla Twojej witryny. Linki do witryn są całkowicie zautomatyzowane i wyświetlane tylko wtedy, gdy uważamy je za przydatne dla użytkownika. Jeśli struktura witryny nie pozwala naszym algorytmom znaleźć użytecznych linków do witryn albo sądzimy, że linki do witryn będą mało trafne w przypadku danego zapytania użytkownika, nie wyświetlimy ich. Jednak zawsze dokładamy starań, aby ulepszyć sposób odnajdywania i wyświetlania linków do witryn.
Szczerze mówiąc mam te linki tylko na większych (min kilkadziesiąt podstron) serwisach. Są one podzielone na działy w stylu adres.pl/dzial/podstrona. Działy są również podlinkowane i tworzą dość sensowną strukturę. Nie obserwowałem tego wnikliwie, ale rzadko spotykam strony firmowe z linkami witryny.
EDIT:
Właśnie sprawdziłem i coś te linki nie odpowiadają wcale działom u mnie, ale to pewnie moja wina