Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z wtyczkami infusion
Mam problem z wtyczkami infusion. Wchodze przez FTP do folderu Infusions wrzucam tam jakiś bajer, wchodze następnie na stronke do panelu administratora - zarządzanie stroną - Zarządzanie wtyczkami infusion i w tym momencie mam problem. Nie moge wogóle otworzyć listy... nic mi nie pokazuje tak jakby ten guzik nie działał...
Odpowiedz
Nie ma tam czasem jakichś wytycznych odnośnie praw dostępu (chmod) do pliku czy katalogu?
Odpowiedz
muszisz wejść w ustawienia strony > Zarządzanie wtyczkami Infusion > zainstalować chyba ze wtyczka działa jako panel to wchodzisz do zarządzania panelami i dodajesz to jako panel
Odpowiedz
~Kanion wtyczka, nie oznacza z góry że to jakiś panel, ~Qulek sprawdź czy wgrałeś dobre pliki do dobrych katalogów, i kieruj się instrukcją zawartą w pliku readme.txt w każdej paczce wtyczki
Odpowiedz
napisałem gdzie musi wejść jeśli to nie panel
Odpowiedz
kanion napisał(a):muszisz wejść w ustawienia strony > Zarządzanie wtyczkami Infusion > zainstalować chyba ze wtyczka działa jako panel to wchodzisz do zarządzania panelami i dodajesz to jako panel
Chyba powiedział, że wchodzi tylko do momentu Zarządzanie wtyczkami Infusion...

PS: Qulek pisałeś w supporcie Fusiona? Tam na pewno dostaniesz dobrą odpowiedź, bo oni na co dzień zajmują się tym CMSem.
Odpowiedz
Kanion nie umie czytać , jedynie Wait skumał.

" wait " - nie nie pisałem do supporta Fusiona. Ale spróbuje Smile a chmody też ustawiałem nic nie dało ^^ nawet przeinstalowałem dwa razy cmsa
Odpowiedz
Spróbuj na różnych przeglądarkach. Bo to raczej u Ciebie jest problem techniczny.
Odpowiedz
Temat prosze zablokować poradziłem sobie z problemem. Dziękuje wszystkim za dobre chęci Smile
Odpowiedz
Może warto umieścić tutaj na forum odpowiedz na ten dylemat ? Sam jestem ciekaw.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Sponsorzy i przyjaciele
SeoHost.pl