![]() |
serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Prowadzenie serwisu i promocja (https://www.webmastertalk.pl/forum-prowadzenie-serwisu-i-promocja) +--- Dział: Hosting, serwery wirtualne (https://www.webmastertalk.pl/forum-hosting-serwery-wirtualne) +--- Wątek: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) (/thread-serwery-dedykowane-od-50-pln-brutto-miesiecznie-w-koncu-co%C5%9B-tanszego) |
RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - VMLine.PL - 10-03-2011 Firma fryzjerska od 2010. Firma hostingowa od 3 tygodni. Oczywiście że można mieć X działalności per NIP, wystarczy dodać odpowiednie PKD. Tyle na ten temat. RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - Bartez119 - 10-03-2011 A np. co było z Glowanet? Na początku też był krzakiem. A teraz jest często wybieranym hostingiem. RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - guteczek - 10-03-2011 Cytat:Firma fryzjerska od 2010. TAPIR-LIDERHOST w gus tak widnieje tak ?? czy nie dowidze ?? Cytat:Firma hostingowa od 3 tygodni. ciężko w google wpisać nip regon obok LiderHost.pl ?? A ten temat na WHT LiderHost wszystko za darmo kiedy był zakładany ?? 3 tygodnie temu ? Cytat:Tyle na ten temat. to pisał pan juz 3 posty wcześniej i końca nie widać RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - VMLine.PL - 10-03-2011 Ale ja podałem dane ze starem domeny, GUS nie podaje kiedy NIP był aktualizowany, a liderhost.pl/.eu zarejestrowane zostały w marcu tego roku. Także to byłoby na tyle. RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - guteczek - 10-03-2011 Cytat:Ale ja podałem dane ze starem domeny, GUS nie podaje kiedy NIP był aktualizowany, a liderhost.pl/.eu zarejestrowane zostały w marcu tego roku. LiderHost.pl był zarejestrowany tak samo jak firma ![]() LiderHost.eu - Pisałem o tym że zmieniliśmy końcówkę na EU Cytat:Także to byłoby na tyle. Jak się nie mylę 4 raz... Ale aż dusi, ściska żeby napisać, nie wyrobi Pan jak nie dowali 1 grosza ![]() RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - VMLine.PL - 10-03-2011 (10-03-2011, 03:20)guteczek napisał(a): LiderHost.pl był zarejestrowany tak samo jak firma Czyli od marca tego roku (tak jak wskazuje data rejestracji domeny). RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - guteczek - 10-03-2011 LiderHost.pl był zarejestrowany tak samo jak firma z tąd nazwa firmy TAPIR-LIDERHOST logiczne LiderHost.eu - Pisałem o tym że zmieniliśmy końcówkę na EU Cytat:Czyli od marca tego roku (tak jak wskazuje data rejestracji domeny). Człowieku ![]() Podkreśliłem Ci ![]() Sprawdziłeś w GUS ? Rejestracja Firmy 22.02.2010 NAZWA FIRMY : TAPIR-LIDERHOST Dlaczego LiderHost ?? w nazwie?? No pomyśl jeszcze troche o o już rozumiesz ?? Nazwa Firmy pochodzi od tego że już od tego momentu istniał liderhost ![]() Wpisz sobie w google LiderHost.pl date założenia firmy może coś ci wyskoczy... ale trzeba Palcem to pokaże... Na hasło w google LiderHost.pl 22.02.1010 1 Link Cytat:Wyniki wyszukiwania Kod: Źródło : http://www.webhostingtalk.pl/topic/26565-wszystko-za-darmo-tylko-w-liderhostpl/ Cytat:Najtańsze serwery dedykowane! - Open Tibia Forum (OTS) Jak byk pisze Firma LiderHost Powstała 22.02.2010 !!! RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - VMLine.PL - 10-03-2011 Pisałeś że firma liderhost powstała gdy zarejestrowana została domena, co napisałem wyżej. Generalnie to ciągle kłamiesz i myślę że wcześniej również kłamałeś, podając fałszywe dane dot. rejestracji. Powodzenia w zdobywaniu klientów. RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - guteczek - 10-03-2011 Cytat:Firma fryzjerska od 2010. To ty napisałeś /\ A ja od początku byłem za tym i pisałem że Firma powstała 22.02.2010 pod nazwą TAPIR-LIDERHOST Od tego momentu był LiderHost.pl domena wygasła w lutym ... potem przejeła ją inna firma która je odsprzedaje dlatego jest LiderHost.eu Czy to takie trudne ? Piszeż że nie bedziesz komentować a dalej piszesz nie ustannie Jesteś KŁAMCĄ ![]() RE: serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :) - Pedro84 - 10-03-2011 Może już czas skończyć te żałosne przepychanki i przejść na PW? Oboje sobie opinie wystawiacie. |