![]() |
Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Technologie internetowe - tworzenie stron WWW (https://www.webmastertalk.pl/forum-technologie-internetowe-tworzenie-stron-www) +--- Dział: Początkujący webmaster (https://www.webmastertalk.pl/forum-poczatkujacy-webmaster) +--- Wątek: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? (/thread-jak-zrobic-formularz-kontaktowy-na-stronie) |
RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - michalszyd - 18-07-2011 Co to za spacje? O jakie wypunktowanie chodzi? Nie widzę tu wypunktowania. Określ się dokładniej jak chcesz żeby wyglądało. RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - ch. - 18-07-2011 Ma wyglądać dokładnie tak, jak wrzuciłam kod ten ostatni. No właśnie tutaj go nie ma i tak bym chciała zeby było. Tylko, ze wtedy znowu nie wysyła się wiadomość. A ten co aktualnie mam, bo tylko. Z nim się formularz wysyła: Kod PHP: Kod: Zapewne cos w .php wtedy nie pasuje, ale nie mam pojęcia co i jak to poprawić... RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - michalszyd - 18-07-2011 Kod: <form method="post" action="wyslij.php" name="kontakt"> Powinno być dobrze, ale nie jestem pewien. Musisz sprawdzić RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - ch. - 18-07-2011 Jest super. Jeszcze tylko by się jeden <br> przydał pod każdym wierszem. To jeszcze zostało mi się pomęczyć nad tą białą stroną coby jej nie było. Jakby coś to jeszcze będę pisać. Bardzo dziękuję Ci za pomoc!! Można tu jakieś pochwały przyznawać? edit już poszedł punkcik! RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - matwiej - 20-07-2011 A ja znowu z kolejnym problemem ;p Mam problem z tym formularzem co jest podany w 2 poście. Mianowicie wyskakuje mi takie coś: Cytat:Notice: Use of undefined constant nick - assumed 'nick' in C:\xampp\htdocs\....\wyslij.php on line 2 RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - Pedro84 - 20-07-2011 Poczytaj ten temat, jest wytłumaczone. RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - ramzes - 24-07-2011 Witam wszystkich. Mam podobny problem. chce stworzyc stronę z której będzie można wysłac maila bezpośrednio do mnie. i znalazłem stronę, na której to jest zrobione, ale jakoś nie mogę tego zasymilowac z moją stroną. pomóżcie. i ewentualnie gdzie to zmienic, żeby mail dochodził na moją skrzynkę np. " [email protected] " oto kod z tamtej strony: Kod: [xhtml] RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - billow - 24-07-2011 Witam, jestem osobą początkującą w tworzeniu w jaki kolwiek stron jaki kodów , mam prośbę czy byłby ktoś tak miły, i pomógł mi w stworzeniu takiego formularza jak poniżej ? Dziękuje za pomoc Kod: Formularz RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - Pedro84 - 26-07-2011 (24-07-2011, 22:32)billow napisał(a): Witam, jestem osobą początkującą w tworzeniu w jaki kolwiek stron jaki kodów , mam prośbę czy byłby ktoś tak miły, i pomógł mi w stworzeniu takiego formularza jak poniżej ?Polski też Ci słabo idzie. W Google są miliony tutoriali jak zrobić formularz, trochę chęci ludzie!! RE: Jak zrobic Formularz Kontaktowy na stronie ? - bartek5133 - 16-08-2011 Witam, zrobiłem wszystko tak jak w pierwszym poście i wszystko jest ok, tylko że wiadomoście nie dochodzą na skrzynkę pocztową. |