![]() |
Logo na zamówienie - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale) +--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar) +--- Wątek: Logo na zamówienie (/thread-logo-na-zamowienie) Strony:
1
2
|
Logo na zamówienie - Leja - 04-11-2010 Hej. Pomysł ukradłem kcma z GFF. Krótko i na temat: Wielu z Was chciało by mieć własne logo, logotyp, lub sygnet. Jest ciężko wymyślić coś ciekawego dla samego siebie. Użytkownik, który chciałby mieć własne logo składa w tym temacie zamówienie, a ja wykonuje projekt nieodpłatnie. Kto może składać zamówienia? Zamówienia będą przyjmowane od użytkowników, którzy mają powyżej 50 postów i są osobami, które przebywają dość często na forum. Jak złożyć zamówienie/brief? 1. Nazwa, lub wyrażenie jakie ma się znaleźć w logo. 2. Opisz charakterystykę twojego przedsiębiorstwa/dział w jakim czujesz się najlepiej. 3. Czy wolałbyś symbol, czy logotyp? 4. Jaką kolorystykę preferujesz? 5. Czy chcesz załadować pliki z logo twoich faworytów, które są dla Ciebie wzorem przykładem? Jeśli tak proszę dołącz je w formie linków. 6. Czy jest coś co chciałbyś koniecznie zawrzeć w twoim logo? Np: zielony liść, samochód itp itd 7. Czy są jakieś elementy które nie chciałbyś by znalazły się w twoim logo? 8. Więcej? Czas realizacji, ilość zamówień: O przewidywanym czasie realizacji będę informował jednak teraz zbieram zamówienia od pierwszych 10 osób. To tyle. Zapraszam to składania zamówień. Kto pierwszy ten lepszy. Pozdrawiam. RE: Logo na zamówienie - KeeL - 04-11-2010 Witaj, 1. Nazwa, lub wyrażenie jakie ma się znaleźć w logo. KeeL 2. Opisz charakterystykę twojego przedsiębiorstwa/dział w jakim czujesz się najlepiej. Programowanie xD blok o Turbo pascalu, poczesci php i html 3. Czy wolałbyś symbol, czy logotyp? Logotyp 4. Jaką kolorystykę preferujesz? Odcienie niebieskiego, zielony, czarny, biały. 5. Czy chcesz załadować pliki z logo twoich faworytów, które są dla Ciebie wzorem przykładem? Jeśli tak proszę dołącz je w formie linków. Nie, nie posiadam, liczę na twoją wyobraźnie. 6. Czy jest coś co chciałbyś koniecznie zawrzeć w twoim logo? Np: zielony liść, samochód itp itd Postawie na twoj zmysł grafika ![]() 7. Czy są jakieś elementy które nie chciałbyś by znalazły się w twoim logo? <> i znaczniki z języków programowania 8. Więcej? Nie ![]() ![]() RE: Logo na zamówienie - ixtab - 05-11-2010 RE: Logo na zamówienie - Leja - 05-11-2010 Ok 2 logotypy do soboty skończone.. ![]() Edit: KeeL twój logotyp jest już gotowy: ![]() RE: Logo na zamówienie - Pedro84 - 05-11-2010 Fajny sygnet ![]() RE: Logo na zamówienie - Dhofca - 05-11-2010 Super. ![]() A tak na marginesie: Cytat:7. Czy są jakieś elementy które nie chciałbyś by znalazły się w twoim logo?;D RE: Logo na zamówienie - Leja - 05-11-2010 A no przepraszam Cie KeeL to jest mój błąd a tak wogule ten logotyp jeszcze poprawie ponieważ teraz po przepsaniu spojrzeniu na niego to typografia leży mi się wydaje.. ixtab twój logotyp zacznę już dzisiaj. I jeszcze tak na marginesie to wszystkim którzy zaakcetpują logotyp znaczy spodoba mu się to na PW wyśle go w wersji .ai (Illustrator) .psd (Photoshop) i .jpg .png . Pozdrawiam RE: Logo na zamówienie - KeeL - 05-11-2010 No to czekam ![]() ![]() RE: Logo na zamówienie - Leja - 06-11-2010 Przepraszam Was jutro będą logotypy gotowe na 100% ale dziś już padam i idę spać.. RE: Logo na zamówienie - Leja - 07-11-2010 Keel mam coś takiego ![]() |