Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USTAWIENIE GADZETOW OBOK SIEBIE
#1
Witam serdecznie, na mojej stronie http://superbmoves.co.uk chcialbym w dolnej czesci wkleic 3-4 gadzety, sa to tj banery, problem z tym,ze caly czas ustawiaja sie one pod soba a chcialbym je obok siebie, ponizej wkleje kody do kazdego z banerow i bylbym wdzieczny komus kto potrafi przerobic to tak ze po wklejeniu banery te beda pieknie kolo siebie. Mozecie wejsc na strone i zobaczyc jaki balagan Smile poki co ustawilem gadzety byle jak no ale porzadek by sie przydal.
Mam nadzieje,ze trafilem na dobre forum, nie chcialbym zasmiecac,
z gory dziekuje!

Kod:
<a href="http://www.healthstaffdiscounts.co.uk"><img src="http://www.healthstaffdiscounts.co.uk/nhsdiscounts.jpg" border = "0" alt ="Medical Staff Discounts"/></a>

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr><td height="80" valign="top"><a href="http://www.removalreviews.co.uk" target="_blank" rel="nofollow"><img border="0" align="middle" src="http://www.removalreviews.co.uk/images/removal-company-reviews.gif" alt="Movers Reviews - Registered Mover" width="153" height="80" /></a></td></tr><tr><td><p align="center" style="font-size:10px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;"><a href="http://www.removalreviews.co.uk" target="_blank" rel="nofollow">Removal Firms</a> Reviews</p></td></tr>
</table>

<script type="text/JavaScript" src="http://www.freeindex.co.uk/widgets/fiwidget.asp?lid=452153%26tit%3D%26wid%3D200%26agt%3D1%26rak%3D0%26dis%3D0%26wri%3D0%26nrv%3D0%26rts%3DS%26theme%3Dlight"></script><div style="width:200px;text-align:center;"><a style="font-family:Calibri;font-size:14px;" href="http://www.freeindex.co.uk/profile(superb-moves)_452153.htm" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow">Visit Superb Moves - Removal Company on FreeIndex</a></div>
Odpowiedz
#2
Zrób sobie divy z float: left i każdy widget wrzuć do osobnego diva.
Odpowiedz
#3
(23-01-2015, 15:24)mateo napisał(a): Zrób sobie divy z float: left i każdy widget wrzuć do osobnego diva.

Dzieki ale praktycznie nie mam doswiadczenia w tym wiec gdybys chociaz jednego widgeta zrobil i tu wkleil to sobie poradze, jakis przyklad potrzebuje gdzie wkleic te divy, na gorze, dole czy srodku tego kodu i jak dokladnie to napisac.
Dzieki za zainteresowanie moi problemem.
Pozdrawiam
Odpowiedz
#4
Kod
Kod PHP:
<div id="widgety">
<
div class="widget">Tu zawartość widgetu</div>
<
div class="widget">Tu zawartość widgetu</div>
<
div class="widget">Tu zawartość widgetu</div>
</
div

CSS
Kod PHP:
.widget{
floatleft;

Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ustawienie statycznego obrazka sharp 8 2,609 20-04-2013, 01:46
Ostatni post: sharp
  [css] div obok diva; hover nana 2 1,299 11-12-2012, 23:56
Ostatni post: nana
  [css] Div obok diva Mtk 7 2,528 07-10-2012, 01:54
Ostatni post: Mtk
  Dwa elementy menu obok siebie kingu80 3 1,522 17-08-2012, 17:15
Ostatni post: Kartofelek
  [css] nie potrafie ustawic 2 divow obok siebie grzesiek77 11 2,976 22-05-2012, 22:58
Ostatni post: Moody

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsorzy i przyjaciele
Tworzenie sklepów